Door het onbewust aankaarten van een nationaal probleem (illegaal exploiteren van verfcabines) 2,5 jr geleden waarbij de gezondheid van mensen bewust gevaar loopt, wordt ons middels intimidatie (o.a. veroordeling , Vichy) geprobeerd het zwijgen op te leggen.

Vooral de officier van justitie doet er alles aan om het aangekaarte probleem niet strafbaar te behandelen.

Politie en m.n. de militairen zijn geinstrueerd niet op te treden tegen de dader. De fanatieke militairen bedreigen en provoceren ons ongelimiteerd in samenwerking met vele andere.

Zo heeft de buurman (dader en slachtoffer) met bescherming van de gendarmerie ons ook moedwillig bloot laten staan aan asbestvezels.

Niemand bij de provincie en gemeente die z'n verantwoording neemt, integendeel.

Er bevindt zich een machtsblok om ons heen waar we niet meer tegenop kunnen en dit geeft een zeer beangstigend gevoel.

Ondertussen wordt de lokale bevolking aangemoedigd in hun primitieve denken en handelen jegens ons.

Wij moeten vertrekken en ons huis achterlaten is ons in klare taal duidelijk gemaakt.

Ruim een jaar geleden hebben we aangifte gedaan bij de onderzoeksrechter en onlangs is onze aangifte ontvankelijk verklaard. Verrassend maar is het serieus ??? Momenteel loopt het onderzoek.

We zijn zeer septisch (advocaat is niet onafhankelijk) en zeer zeker alert (eerste poging tot aanrijding heeft al plaatsgevonden)

Dat een heel systeem ons probeert het zwijgen op te leggen geeft aan dat we een gevoelig onderwerp hebben aangekaart.

Het feit dat de dader maar eveneens slachtoffer in z'n jongere jaren, inmiddels een beroepsziekte (kanker) heeft, is de kern.

Het is een bijna niet te beschrijven complot met als inzet de gezondheid/levens van mensen om o.a. de eer, de politieke carrière van de burgemeester/provinciebestuurder en de verantwoordelijkheid van de overheid te beschermen.

Het feit dat we niet uit de regio, niet uit Frankrijk komen speelt ze in de kaart.

De regionale media (La Montagne) heeft op 16/4/2012 een pagina groot artikel gepubliceerd. Hierover was zeer veel commotie binnen ‘het systeem’ en de lokale bevolking.

Nauwelijks iemand die ons openlijk durft te steunen( op één raadslid na) Bang (terecht) voor sociale en economische sancties. Kortom, welkom in de Allier een bolwerk van extremisten waar het rapporteren van mensen aan de orde van de dag is. (10 jr woonachtig)

We weten dat men de impact van de vierde macht vreest zeker wanneer deze komt van buiten de Auvergne. Voor ons de belangrijkste reden dat we contact zoeken met een journalist/schrijver.

Als moeder ben ik woedend dat wij onze kinderen niet kunnen beschermen en dat een ieder toekijkt, moe constant achterom te moeten kijken maar vastberaden dit onrecht niet ongemerkt te laten passeren.

Is er misschien een journalist geïnterresseerd in een artikel?!

Een schrijver voor een boek?

Een actueel, politiek, juridisch onderwerp in één van de meest achtergebleven departementen van Frankrijk een modern democratisch land.

Hoop op jullie reactie!

Mvgr. Natascha Keijsers